Keresés

Intézményünkről röviden

A Dabasi Önkormányzat tulajdonában lévő épület 2003-ban épült a város központjában, a Halász Bálint kúria szomszédságában. 2004 január-10-óta üzemel Átrium Idősek Otthonaként. Az Otthon fenntartója a Lórévi Szerb Ortodox Egyházközség. Épületünk 2005-ben az év Mozgáskorlátozott Háza lett. Minden mozgássérült, gyengén látó ember is korlátozás nélkül használhatja épületünket.

Az ellátás körülményei

Az épületben közösségi terek: aula, társalgók, foglalkoztatók, sütésre-főzésre alkalmas minikonyha, kádfürdő, fodrász, tornaszoba, orvosi rendelő, könyvtár áll lakóink rendelkezésére. A belső átriumban és az épület előtt kiépített kertet, lakók által kedvtelésből művelt virágoskerteket találhatunk. A lakókat 2, illetve 3 ágyas, előtérrel és fürdőszobával ellátott lakrészekben helyezzük el.

Kiket tudunk ellátni

Az Otthonban minden ápolásra-gondozásra szoruló idős embert szívesen fogadunk. (Kivétel a fertőző betegségek, illetve a szakellátási igénylők, mint pl: alkoholfüggőség, speciális pszichiátriai esetek.) Speciális betegágyakkal, ápolási eszközökkel rendelkezünk. Súlyos betegek ápolását is tudjuk vállalni, szabad kapacitás esetén akár átmeneti időre is.

Megközelíthetőség

Budapestről busszal: a Népligetből kb óránként indul busz Dabasra. Induláskor érdeklődjön megáll-e a Kaszinó megállónál. Az itt van az épület előtt.

Bárhonnan busszal érkezők: Induláskor érdeklődjön megáll-e a Kaszinó megállónál. Az itt van az épület előtt.

Autóval Budapestről:

M5 autópályáról Újhartyánnál kell lejönni. Dabason a lámpás kereszteződésnél egyenesen át az út végéig. Ott a Bugyi-Tatárszentgyörgy útkereszteződésnél Tatárszentgyörgy felé kell fordulni. Innen kb 50m-re áll az épületünk. A buszmegállónál kell a parkolónkba befordulni.

50-es úton: érdemes egészen a Moll benzinkútig eljönni. Onnan a lámpás kereszteződésnél a város felé, majd az út végéig. Ott a Bugyi-Tatárszentgyörgy útkereszteződésnél Tatárszentgyörgy felé kell fordulni. Innen kb 50 m-re áll az épületünk . A buszmegállónál kell a parkolónkba befordulni.

Szívesen látunk minden érdeklődőt. Szabad kapacitás esetén érdeklődőink próbanapot is eltölthetnek intézményünkben.

Dr. Csernusné Máté Éva
Intézményvezető

5/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen