Keresés

Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdon, 77%-ban családi.
A cég vezetői maguk a tulajdonosok, akik közvetlenül kiveszik részüket a napi munkából is.
Célunk, hogy a jól bevált stratégiánkat megtartva tovább fejlődjünk, és a mezőgazdaság gépesítésének kihívásaira válaszoljunk. Szeretnénk elégedett ügyfeleink számát gyarapítani, munkatársainknak megfelelő munkakörülményeket biztosítani továbbra is.

Három fő tevékenységünk: gépkereskedelem, szerviz, festőüzemi szolgáltatás.
Ezek mellet termék-fejlesztéssel is foglalkozunk, kertészeteknek fejlesztünk, és gyártunk egyedi gépeket.

GÉPKERESKEDELEM

A sok évvel ezelőtti termékszerkezetünk nem volt más, mint a többi gépforgalmazó vállalkozásé. Ugyanazt próbáltuk forgalmazni, amit mindenki más. Ez a piacpolitika nem nyújtott alternatívát, ezért át kellett azt fogalmazni. Stratégiai tervet készítettünk, amely irányt mutatott a kertészetek és a szántóföldi öntözés gépesítése felé.
A zöldség-, gyümölcs-, és szőlőtermesztőknek kínálunk berendezéseket. Termékeink között találhatók bakhát-készítők, fóliafektetők, palántázók, ültető- és vetőgépek, sor- és tőköz-művelők, permetezők, szárzúzók.
Ugyanakkor nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az SDF GROUP olasz-német vállalat 2008 óta cégünkre bízta a Lamborghini traktorok hazai forgalmazását.

SZERVIZ

Szerviz tevékenységünk kifejezetten a kereskedelmi tevékenységünk kiszolgáló ágazataként kezdett működni.
Mint minden műszaki technika, így az is, amit az Auditker munkatársai értékesítenek, képes meghibásodni. Ezeket az eszközöket garanciális időn belül, és azon túl is képesek vagyunk javítani, szervizelni telephelyünkön és az ügyfeleknél egyaránt. Jól képzett munkatársaink korszerűen felszerelt műhelyben, és szerviz-autók segítségével végzik munkájukat.

FESTŐÜZEM

A festőüzemi szolgáltatást a gépeket fejlesztő tevékenységünk során alakítottuk ki. Rendelkezünk egy komplett üzemmel, amely műanyag por elektrosztatikus felhordásával készít impozáns, dekoratív felületeket. Ez az üzem kifejezetten bérmunkát végez. A Kecskeméten és a város közelében lévő, fémek megmunkálását végző cégekkel kapcsolatban vagyunk, megrendelő ügyfeleink között tudhatjuk őket.

4.8/5 (4 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő08:00 - 17:00
  • Kedd08:00 - 17:00
  • Szerda08:00 - 17:00
  • Csütörtök08:00 - 17:00
  • Péntek08:00 - 17:00