Keresés

Fürdőszoba bemutatóterem

Fürdőszoba bemutató termünkben több, mint 400 m2 –en, két szinten igyekszünk bemutatni kínálatunkat, melyben megtalálhatóak a vezető európai és hazai gyártók termékei is. Bemutatótermünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a látogatók életszerűen berendezett fürdőszobákat, burkolat kiosztásokat és egyedi, ötletes megoldásokat is láthassanak. Több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink segítenek a tervezésben, szaktanácsadásban és igyekeznek minél rugalmasabb kiszolgálással segíteni a kivitelezést.

Ágazataink

Épületgépészet
Fürdőszoba bemutatóterem
Kertészeti, mezőgazdasági gépek
Öntözés- és tótechnika
Munkavédelem
Uszodatechnika
Kerti és szabadidős termékek
Ipari és barkácsgépek, szerszámok
Növény- és gyepápolás
Műszaki és háztartási készülékek
Építőanyag kereskedés

Bemutatkozunk
Családi vállalkozásként indítottuk el tevékenységünket 1991-ben, melyet Gyöngyös és környéke gázprogramjára alapoztunk. Az idő múlásával és vevőink számának gyarapodásával egyenesen arányosan sokszorozódott meg a fogyasztói igény, melyet akkori üzletünk képtelen volt kielégíteni.
Ennek okán 2005 mérföldkő lett vállalkozásunk életében. Megnyitottuk a Gyöngyös Szurdokpart út 6. sz. alatti áruházunkat, amely helykínálatával megfelelő megoldást kínált az előzetesen felmerülő hiányosságokra.
Mint minden mai vállalkozás számára, nekünk is nagyon fontos a folyamatos innováció.
Ezen szemléletet követve 2006-ban tovább bővült telephelyünk, mikor is a Szurdokpart u 8 sz. alatti telephelyet megvásárolva, felépítettük Gyöngyös város máig legimpozánsabb bemutatótermét.
Az idelátogatók széles körben válogathatnak burkolólapokból és fürdőszobai termékekből.
További piaci szegmensek lefedésének érdekében tovább bővítettük tevékenységünk körét.
Mint mindenki, mi is a „nagyok” közé szeretnénk tartozni. Kollégáimmal azon dolgozunk, hogy vállalkozásunk országszerte ismert és nem utolsó sorban elismert legyen. Eme kitűzött cél elérésének érdekében 2010-től nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk a kiskereskedelmi értékesítés mellett. Ezen ágazatunk előnyeit Ön is élvezheti. Kiskereskedelmi és webáruházas értékesítés során végfelhasználóink számára nagykereskedelmi márkáinkból vállaljuk azt, hogy Ön lesz az a szerencsés, aki a legkedvezőbb áron fogja megvásárolni a kiválasztott terméket.
Az épületgépészeti és fürdőszobai termékeken kívül, foglalkozunk öntözés- és tótechnikai termékekkel, munkavédelemmel, ipari és kertészeti gépekkel, valamint tartozékaival. Gépkölcsönzőnkben az iparos és barkácsolni kedvelő ember is megtalálja a számára megfelelő gépet vagy felszerelést.
Szeretnénk még ennél is többet nyújtani az Ön számára. Ennek érdekében a Szurdokpart u. 1. sz. alatt egy teljesen új és modern, 400m2-es eladótérrel rendelkező üzletközpont kialakítására került sor, ahol még több lehetőségünk nyílik széles termékskálánk bemutatására. Az új épület Bezzegh Iparos- és Kertcentrum 2014.05.25.-én hivatalosan is megnyílt.
Felelős együttműködő félként szeretnénk támogatni abban, hogy elképzelési gyorsan, kedvező áron és hosszú távon is gazdaságosan valósuljon meg.
Tisztelettel: Bezzegh Attila és Bezzegh Zoltán – ügyvezetők
5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő07:30 - 16:30
  • Kedd07:30 - 16:30
  • Szerda07:30 - 16:30
  • Csütörtök07:30 - 16:30
  • Péntek07:30 - 16:30
  • Szombat07:30 - 12:00