Keresés

Követeléskezelés
Sikerdíjas tartozás behajtás
Nemzetközi követeléskezelés
Faktorálás
Hitelbiztosítása
Teljeskörű jogi háttér

B2B Követeléskezelés

• ha folyamatosak a nyitott számlák a cégedben
• ha bevételedhez mérten magas a kintlévőséged aránya
• ha tehermentesítenéd a kollégáidat
• ha fontos cégednek az ügyfélmegtartás
• ha kontrollálható megoldást keresel
• ha kerülnéd az ügyvédi, jogi intézkedéseket
• ha csak 1 db ügyed lenne, kattints ide!!

Állandó megbízás keretében vállaljuk késve és nehezen fizető céges ügyfeleiddel kapcsolatos követeléskezelői feladatok teljeskörű ellátását. Munkánk kiemelt ügyfélkezeléssel, ügyfélbarát kommunikációval végezzük, ahogy azt Te magad is tennéd. Az átadott ügyekkel kapcsolatos feladatokat cégedre szabottan látjuk el. Munkánk hatékonyságát az ügyfeleid elégedettségéből, a kintlévőség állományod változásából, a pénz forgási sebességének javulásából folyamatosan mérni tudod. Napi munkánk felett teljes kontrollt gyakorolhatsz. Kérj személyes konzultációt!

A Credit Management Kft. a legnehezebb időszakban támogatja céged!

• amikor piacot kell bővítened, új ügyfelekkel, magasabb kockázatokkal
• amikor azonnal és szakszerűen kell reagálnod a megnövekedett számlatartozásokra
• amikor az automata rendszerek, költséges fejlesztések sikertelenek
• amikor a feladat ellátása értékes munkaidőt von el a kollégáidtól

Munkamódszerünk

Személyes vagy telefonos konzultációt követően megismerünk Téged és a céljaidat. Megismerjük vállalkozásod tevékenységét és a kintlévőségekkel kapcsolatos problémáidat. Titoktartás és adategyeztetés után áttekintjük kintlévőségeid összetételét, indokolt esetben előzetes vevőminősítést végzünk a vevőid fizetőképességének feltárása érdekében. Megvizsgáljuk a követeléseid megalapozottságát. Nagy figyelmet fordítunk személyes elvárásaidra, cégfilozófiád megismerésére.

A kapott információkat bizalmasan kezeljük, ajánlatunk elkészítése és a Te tájékoztatásod céljával használjuk fel. Állandó megbízás esetén cégedre szabott követeléskezelői intézkedési tervet dolgozunk ki. Az előzetes kockázatelemzés, vevőminősítés, árajánlat készítés díjmentes. Megbízás hiányában ügyfeleiddel nem lépünk kapcsolatba. Megbízás és szerződéskötés nélkül követeléskezelést nem végzünk. Ügyfeleid nem érzékelnek semmit az előzetes vevőminősítésből.

Cégedre szabott követeléskezelői intézkedési terv elfogadását és szerződéskötést követően, közvetett vagy közvetlen módon integráljuk a kintlévőségeiddel kapcsolatos adatokat saját fejlesztésű követeléskezelő rendszerünkbe. Az ügyek átadását követően azonnal (akár 2-4 órán belül) megkezdjük a követeléskezelői, tartozás behajtói intézkedéseket.

Egyedi megbízási szerződés alapján, szigorú titoktartási kötelezettséget vállalunk munkavégzésünk során. Szolgáltatásunk eredményességéről folyamatosan tájékozódni tudsz. Ez megkönnyíti az ügyekkel, ügycsoportokkal, intézkedésekkel kapcsolatos döntéseidet. A megbízás során megteszünk minden tőlünk telhetőt a követelések mielőbbi érvényesítése érdekében. Kiemelt figyelmet fordítva az ügyfélkapcsolataidra, a tartozás elismertetésére, a konszenzus megteremtésére.

Miért érdemes velünk szerződni?

• 10 év tapasztalatunk van a céges ügyfelek kezelésében
• kiforrott módszerekkel és kommunikációval dolgozunk
• értjük az adósok nyelvét, de nem tévesztjük szem elől a céged érdekeit
• folyamatosan a rendelkezésedre állunk, mindent kontrollálni tudsz
• elégedetlenség esetén bármikor megállíthatod az együttműködésünket

Fontos tudnod, hogy a cégedre vonatkozó vállalási díjakat, a követeléskezeléssel járó feladatok körét, előzetes egyeztetést követően, személyre szabottan készítjük el Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj személyes konzultációt és ajánlatot!
Teljesség igénye nélkül, megbízás esetén az alábbi feladatokat láthatjuk el céged részére: számla egyezetetés, kapcsolattartás, tájékoztatás, kéréseid-észrevételeid célba juttatása, fizetőképesség felmérése, cégellenőrzés, vevőminősítés és hitelbírálat, vevő szintű hitelkeret felülvizsgálat, telefonos követeléskezelés, fizetési értesítők küldése, fizetési felszólítások küldése, megegyezések kezdeményezése, korábban vállaltak lekövetése, fizetésre ösztönzés, postai ügyintézés, jogi háttér adminisztráció, igény és külön megbízás keretében személyes felkeresés.

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen