Keresés

Állásajánlatok: Dunafém ’95 Kft.

Dunafém ’95 Kft – ACÉLÁRUHÁZ A Dunafém ’95 Kft., több mint 24 éve városi és megyei szinten egyaránt a vas- és acéláru kereskedelem meghatározó szereplője. Székesfehérváron a Sóstói Ipari Parkban (Szlovák utca 3.) található acéláru telepünkön a vas- és acél-áruk teljes választéka megtalálható (betonháló, betonvas, nyitott- és zárt-profilok, I-U gerendák, lemezek, csövek, köracélok, lapos-acélok, kerítésfonatok, saválló anyagok, kovácsoltvas díszek, polikarbonát rendszerek, kapuelemek, alumínium profilok). Kiszállítást, darabolást (gérbevágást is), betonacél hajlítást (nagy tételben is) vállalunk. Cégünk filozófiájának kezdetektől fogva egyik központi eleme a minőségre való törekvés. Ennek megfelelően minden beszállítónk rendelkezik ISO minősítéssel. Cégünk rendelkezik az ISO 9001-14001:2015 szabvány szerinti minősítéssel.

Kiszállítás
A kiszállítást – igény esetén és előzetes egyeztetés alapján – saját gépkocsikkal, illetve külső fuvarozókkal biztosítjuk.

Méretre vágás
Kézi plazmavágóval 20 mm-ig vállalunk méretre vágást, darabolást.
Négy darab fűrészgéppel 8mm-től 400 mm Ø –ig darabolunk, gérbevágást (szögbevágás) is vállalunk
A megrendelt alapanyagokat méretre vágjuk, daraboljuk. Szombati napokon 100 mm ø-nél nagyobb átmérő vágását illetve polikarbonát vágást nem vállalunk. Előrendelést felveszünk!
Az árut az árukiadók rakják fel a szállítóeszközre.

Betonvas hajlítás
Gépi Betonvas hajlítás
Betonacél vágva, hajlítva, szálban, statikai terv szerint kötegelve, címkézve.
Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai tervet, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet.
Ezek alapján rövid időn belül elküldjük az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot!
A hajlított betonvasak gyártási ideje függ a mennyiségtől és a korábban megkezdett gyártási munkáktól, általában az átfutási idő 1-7 munkanap.
A gyártást rendelési sorrendben vállaljuk. A betonacélok szállítását 6 illetve 12 méterben raktárról vállaljuk, a rendelést követő 1-3 munkanapon belül.
A szállítás történhet darusautóval vagy daru nélküli autóval, kérjük ezt mindig egyeztesse Ügyfélszolgálatunkkal!

Ha Ön nagyobb tételben vásárol betonacélt illetve egyéb vasanyagokat, kedvezményt vagy egyedi árakat biztosítunk! Tegyen próbára minket, és aktuális árajánlatát küldje el nekünk is!

Forgalmazott termékek
Alumínium, Betonacél, Betonacélháló, Csiszoló- és vágókorongok, szerszámok, Csövek és kiegészítők, Egyéb profilok, Festék és kiegészítő, HEA, HEB, IPE, I, m.h.u gerendák,
Hegesztőanyagok és Felszerelések, Kapuelemek, Kerítés fonatok, kerítés elemek, Köracélok, Kötőelemek, Kovácsoltvas díszek, Lapos acél, Lemezek, Lexan, Négyzetacel, Rúdidomok (húzott), Saválló és rozsdamentes anyagok, Színesfémek, Szögacél, T acél, Zárak, vasalatok, Zártszelvény

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő07:00 - 15:30
  • Kedd07:00 - 15:30
  • Szerda07:00 - 15:30
  • Csütörtök07:00 - 15:30
  • Péntek07:00 - 15:30
  • Szombat07:00 - 12:00