Keresés

Autóipari beszállítóként, az ElringKlinger megbízható partnerként segíti vevőinek útját a jövő gépjárműi felé. Akár optimalizált belsőégésű motorokról, erős teljesítményű hibrid motorokról vagy akár környezetbarát elektromos, az ElringKlinger minden motortípusra megfelelő megoldásokat kínál. Az innovatív könnyűszerkezetes termékeknek köszönhetően nem csak a gépjárművek súlyának csökkentéséhez járulunk hozzá, hanem a robbanómotorok fogyasztását csökkentve a káros anyag kibocsátást is mérsékeljük.

Hogy az egyre összetettebbé váló robbanómotorokkal lépést tudjon tartani, cégünk nagy hangsúlyt fektet szigetelőelemeinek a folyamatos fejlesztésére, ezzel biztosítva a vevők által elvárt magas minőség megteremtését. A már említett termékeken felül a vállalati portfóliót a nagy tűrőképességű PTFE műanyagelemek is bővítik, melynek köszönhetően az ElringKlinger a járműiparon kívüli piacon is megjelenhetett.

Az ElringKlinger – vállalatcsoport napjainkban már világszerte 50 telephelyén összesen több mint 9000 fővel képviselteti magát. Magyarországon kecskeméti telephelyünk már 140 fős leányvállalattá nőtte ki magát.

Dolgozóink magas fokú szaktudása, szociális kompetenciája és kimagasló elkötelezettsége tették azzá cégünket amit napjainkban arculata mutat – egy globális vállalat amely napjaink egyik legjövedelmezőbb autóipari beszállítója. Munkatársaink a rugalmas hierarchia rendszernek köszönhetően már karrierjük elején is felelősségteljes munkakörökben fejlődhetnek tovább.

Ahhoz, hogy sikereinket a jövőben is folytathassuk, fontos számunkra hogy új impulzusokkal, ötletekkel gazdagodjunk, nem számít, hogy ezek diáktól, hallgatótól, éppen pályakezdőtől vagy egy tapasztalt szakembertől származnak, számunkra minden hang számít.

Írjátok velünk a jövő sikertörténeteit és építsetek karriert nálunk, egy nemzetközi csapat tagjaként!

További információkért és karrierlehetőségekért látogassatok el az ElringKlinger online felületére.

5/5 (4 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen