Keresés

Ezt nézd FÜGGŐHÍD Kft. Megnézem a videót

Építőipari generálkivitelezés: Családi házak, társas házak, Ipari épületek kivitelezése, Épület felújítás, korszerűsítés

Mérnöki tevékenység: Felelős műszaki vezetői tevékenység és tanácsadás, Költségvetés, kalkuláció készítés, Kivitelezés, lebonyolítás

Ingatlan értékesítés: Általunk épített ingatlanok értékesítése

A FÜGGŐHÍD KFT. 2012. 02. 09-én alakult és 02. 22-én jegyezte be a Cégbíróság 10-09-032885 cégjegyzékszámon.

A vállalkozás tulajdonos vezetője Bíró Zoltán 1997-ben fejezte be magasépítési tanulmányait Debrecenben a Kossuth Lajos Tudományegyetem építészmérnöki karán. Rendelkezik építész, mélyépítési, műemléki felelős műszaki vezetői jogosultsággal.

A cég tevékenysége építőipari generálkivitelezés, de kisebb építések (pince, tárolóépület, garázs, kerti sütögető stb.) valamint felújítások, átépítések is előfordulnak munkáinkban. Elsősorban Egerben és környékén dolgozunk. Célunk a minőségi szakmunka és az építtető, megrendelő maximális megelégedettsége, bármilyen feladatról legyen szó.

Igyekszünk folyamatosan fejleszteni, bővíteni. 2014. júliusban vásárolta meg a cég jelenlegi székhelyét-telephelyét a Meder utca 19. szám alatt és bővítette saját gépparkját további kis-tehergépjármű beszerzésével. Saját szakember létszámunk 6 fő, a gépészeti és elektromos munkákat jól bevált alvállalkozókkal végezzük.

Jelentősen bővítettük eszközállományunkat is többféle építőipari kisgéppel, építőipari állvánnyal (fix, guruló), így újabb szolgáltatást tudunk nyújtani állványbérbeadással és kisgépkölcsönzéssel.

Az idei év fő vonala a lakásépítés lesz. Jelenleg saját beruházásban építünk lakásokat eladásra és kivitelezők vagyunk egy 3 lakásos társasház építésénél, melynek értékesítését is bonyolítjuk.

4.8/5 (5 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen