Keresés

A G.E.B.E. Kft, 1996-ban alakult az akkor egyéni vállalkozóként dolgozó Dömsödi Béla vezetésével.

A cég elsődlegesen nemzetközi árufuvarozási feladatokat lát el, de a megváltozott piaci igények egyre inkább a komplex és egyetemleges logisztikai szolgáltatás irányába terelték a céget. A piaci igények által vezetve a G.E.B.E. Kft a 2000-es évek első felére megnyitotta első raktárát és folyamatosan bővítette szolgáltatási körét.
2010-től a raktározási szolgáltatás rentábilisan 5000 m2 feletti, a cég pedig átlépi az 50 fős létszámot.

Szállítás
A megrendelő árujának rendeltetési helyre való szállítása a logisztika egyik jelentős tartópillére. Cégünk megalakulása óta nyújtott szolgáltatása, melyet mi jellemzően közúton végzünk, de a vevői igényeknek megfelelően, kiterjesztettük szállítási szolgáltatásainkat, vasúton, levegőben vagy a hajón történő szállítmányozásra.

Raktározás
Mialatt a raktározás szerepe, fázisa és műveletei eltérnek a raktározás különböző gyári folyamatokban (beáramló, termelő, vagy kiáramló ), addig a raktár alapvető funkciója változatlan marad; azaz óvja a tárolt termék minőségét, összehangolja a ki és beáramló igényeket és időbeli és mennyiségbeli eltéréseket egyenlítsek ki, sajátos létesítményeivel, felszerelésével, berendezéseivel és munkásaival. A raktározási és szolgáltatással szemben támasztott megbízói igénycsoportosítása szerint beszélhetünk beáramló áruk logisztikájáról és raktározásáról, házon belüli logisztikáról vagy raktározásról és kiáramló áruk logisztikájáról vagy raktározásáról. A vevői igényekhez mérten, lehetőséget nyújtunk, hogy arra, hogy akár dedikált (igényekhez szabott) vagy több vevőt kiszolgáló raktárt (költséghatékony) üzemeltessünk, hogy igényekhez szabott raktárt építsünk vagy a már meglévő infrastruktúrát használjuk.

Értéknövelő szolgáltatás
Értéknövelő logisztikai szolgáltatásaink között tartjuk számon a különböző áruk, anyagok csomagolását, tisztítását, átválogatását, könnyű összeszerelését, selejtezését, javítását; a logisztikához tartozó rendszerek szaktanácsadását, kiválasztását, bevezetését, vezetőségi riportok készítését. Az értéknövelő szolgáltatások alpontjai alatt bővebb tájékoztatást kaphat szolgáltatási területünkről.

Érdekességként:
A G.E.B.E. Kft neve, mely a betűket összeolvasva a sovány ló megfelelője, mialatt egy szójáték – mely utal a szekérrel végzett fuvarozásra és a lóra – valójában az alapító tulajdonosok keresztnevének kezdőbetűi, pontokkal elválasztva.

Úgymint Dömsödi
G.ábor
E.nikő
B.éla
E.rzsébet

5/5 (2 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő08:00 - 16:30
  • Kedd08:00 - 16:30
  • Szerda08:00 - 16:30
  • Csütörtök08:00 - 16:30
  • Péntek08:00 - 16:30