Keresés

Magasfokú specializáció és fejlett technológia.

A GIMEK Zrt. – biatorbágyi (Magyarország) központtal – légkondíciónálókat, légkezelő és szellőztető berendezéseket gyárt. A vállalatot a Szanyó család alapította az 1994-es években és a legmagasabb minőséget képviselő nemzetközi márkákkal létesített együttműködést.
2009-ben társult a G.I. INDUSTRIAL HOLDING cégcsoporttal, amely újra szervezte gyáregységeit és bővítette a gyártási kapacitását.
2010-ben részét képezi a G.I. HOLDING S.p.a. ipari holding vállalatnak, melynek 25 év tapasztalata van a fűtés, szellőzés és klímatechnikai iparágban. A kitűnő helyszíni adottságok és a tapasztalt személyzet révén tökéletesítette és észszerűsítette szervezetét azzal a céllal, hogy mi- nél speciálisabb termékekkel tudjon válaszolni a piac igényeire.

Klímatechnikai berendezés gyártás.

A GIMEK Zrt. képzett szakemberekből álló csapatára támaszkodik, akiket modern informatikai rendszerek és speciális technikai eszközök segítenek a gyártás, tervezés és a megrendelők egyedi igényeire szabott megoldások kidolgozása során. Ennek a háttérnek köszönhetően mind a minőség, mind pedig a hatékonyság területein kiváló eredményeket ért el. Az egységes technikai és termelési struktúra, továbbá a munkafázisok általános, teljes körű és rendszeres ellenőrzése teszik lehetővé az egyedi megrendelésre gyártott termékek elkészítését, a megrendelővel való azonnali és hatékony párbeszédet és a magas általános minőség elérését.

Fejlett minőségbiztosítási rendszer a hatékony megoldásokért.

Az iparág.

A GIMEK Zrt. magas színvonalat képvisel a központi légkezelő és roof top gépegységek gyártásának területén. A tervezéstől és a megrendelők igényeinek felméréséből indulva, az egész gyártási folyamatot a maximális vevői elégedettséget támogatja. A cég a légkezelő, roof top és fan coil termékek gyártásához szükséges különböző fém alkatrészek (lemez, alumínium profil, habosított panel..stb.) belső gyártásához szükséges feldolgozó-és megmunkáló gépekkel van felszerelve (lyukasztó-, lemezvágó- , élhajlító- és panelhabosító gépek) még az összeszerelő területeken a különböző termékek szerelésére specializált gyártósorok biztosítják a hatékony termelést. A cég magasan képzett szakembereket sorakoztat föl a külön részlegben történő hőcserélőgyártáshoz, a hűtőkör összeszereléshez, a gépek belsejében történő elektromos kábelezéshez és a végső, egységes minőség ellenőrzéshez.

Szakmai tapasztalat.

A GIMEK Zrt. egy nemrégiben újjáépített üzemcsarnokot (teljes területe 10.000 m2) és irodát üzemeltet Biatorbágyon. A légkezelő egységek 21 moduláris elemben gyártódnak, melyek légtérfogata 1000 m³/h-tól 100.000 m³/h-ig terjedhet, széleskörű alkalmazási területet biztosítva és tökéletesen egyedi igényekre szabva. A duplafalú szendvicspanelek 25 vagy 50 mm falvastagsággal, standard vagy higiénikus. Önálló hővisszanyerő egységek is kaphatók, passzív és aktív kiválasztási lehetőséggel. A keresztáramú hővisszanyerő szimpla vagy dupla elemmel felszerelt változatban kapható. A kompresszor termék- csoport aktív hővisszanyerővel kapható a maximális hatékonyság elérése érdekében. Egyéni kiegészítők is elérhetők a megrendelő szükségleteitől függően. A Roof top egységek 55 kW – 255 kW teljesítmény intervallumban választhatók, a légszállítás 2,7 m³/s-tól 12,3 m³/s-ig terjed, az oldalfala 50 mm vastagságú szendvicspanelekből áll, melyek C73 típusú, festett lemezből készülnek. A standard vagy kompakt egységek hűtéses megoldással vagy inverteres hőszivattyús ki- vitelben érhetők el, melyeket az igények szerint légkezelő szekciókkal és egyedi alkalmazásokhoz szükséges elemekkel egészítenek ki. A cég gyártási profilja 2016 szeptemberétől fancoil gyártással bővült ki.

Technológiai fejlődés: az iparág védjegye.

Technika és minőség.

Termelési rendszerünk folyamatos és szigorú kontrollnak van alárendelve ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a legmagasabb termékminőséget. Mérnökeink együtt- működnek a megrendelővel annak érdekében, hogy költséghatékony, magas teljesítményű egységeket tervezhessenek az ideális légállapot biztosítására. Rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy minden műszaki paramétert úgy határozzunk meg, hogy a gépet a lehető legmagasabb teljesítmény mellett a rendeltetésének megfelelően lehessen alkalmazni. A gépek tervezése az egyszerű, nagy területre történő légtechnikai alkalmazásoktól a bonyolult rendszerekig terjed. Ezek lehetnek kórházak, steril körülmények, technológiai létesítmények, nanotechnológiával foglalkozó laborok, élelmiszeripari alkalmazások. Minden berendezést úgy tervezünk, hogy az a legjobb energetikai hatékonyságot nyújtsa, figyelembe véve a hővisszanyerés különböző megoldásait és energetikai takarékossági igényeket.

Megoldások és referenciák.

A GIMEK Zrt. nemzetközi szinten tevékenykedik, légkondicionálókat, légkezelő és szellőztető berendezéseket gyárt egyedi megrendelői igényeknek megfelelően, a műszaki paraméterek egyedi igényekre szabásával minden termék esetén. Gépeink közreműködnek a levegő minőségének javításában nyilvános és privát környezetekben mint például: kórházakban, egyetemeken, közhivatalokban, repülőtereken, bankokban és lakóépületekben. Elhelyezkedésünk révén lehetőségünk van arra, hogy a gépeinket rövid időn belül a világ legfontosabb piacaira eljuttassuk.

4.5/5 (4 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen