Keresés

Cégünk a szárazépítés komplett anyagválasztékát kínálja, az építőiparban alkalmazott összes szárazépítési rendszerhez: álpadlók, álmennyezetek, mobil válaszfalak, wc válaszfalak, ajtók, ablakok, téli kertek, külső hőszigetelő rendszerek és a könnyűszerkezetes házépítés egyes munkafázisaihoz.

Cégünket 1991-ben alapítottuk, munkatársaink azóta is arra törekszenek, hogy a szárazépítészet jó hírét öregbítsék. Mi olyan megoldásokat és anyagokat ajánlunk Önnek, melyek méltán vívtak ki elismerő helyet maguknak nem csak hazájuk, de a világ szárazépítészeti piacán is.

Vállalkozik arra, hogy az Önökkel közösen megalkotott igényeket a legoptimálisabb anyagfelhasználással és szakértelemmel valósítsuk meg.

Az Isowelt Kft. által beépített termékek korszerű környezetbarát technológiával készülnek, kielégítik a DIN és az MSZ előírásait. A beépítésre kerülő anyagok megfelelő referenciákkal rendelkeznek a világ számos országában, így Magyarországon is.

ÉVOSZ szárazépítő tagozat tagjai vagyunk. Cégünk 2005 óta MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer szerint működik.

Munkatársaink szaktanácsadással állnak építészek, kivitelezők, és szakkereskedők rendelkezésére.

Szárazépítés:

Gipszkarton álmennyezetek, válaszfalak
Előtétfalak, tetőtér beépítés,
Álpadlók, öntött padlók
Hang-, hőszigetelések
Homlokzat burkolatok
Kül- és beltéri díszítőelemek

5/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen