Keresés

Ezt nézd Kállay Autó Megnézem a videót

Gyári, utángyártott, bontott Ford alkatrészek nagy választéka

Cégünk az Alkatrész Tár Kft. 2009 végén alakult egy olyan időszakban amikor Cégek nem hogy megalakultak hanem inkább megszűnőben voltak. Sokan álltak értetlenül, honnan merítjük azt az optimizmust és bátorságot ami egy ilyen időszakban ahhoz volt szükséges, hogy vállalkozásunkat elindítsuk.

A válasz igen egyszerű.

Hiszünk abban a mára már kicsit maradinak tűnő eszmében, hogy a megfelelő szakmai háttérrel és hozzáértéssel, gondos odafigyeléssel megbízható kollégákkal és beszállító partnerekkel, biztos alapokat lehet építeni egy vállalkozásnak.

Az elmúlt időszak minket igazolt.

Az ügyfeleink nagy részének amellett, hogy piacképes áron tudjon hozzájutni a kívánt alkatrészhez, fontos az is, hogy aki a pult mögött ül megbízható és szakmailag is hozzáértő legyen. Jómagam is 1992 óta veszek részt aktívan a gépjármű javításban. Ebből 8 évet töltöttem Ford gépjárművek szerelésével. Tisztában vagyunk azzal is, hogy körülöttünk a piaci igények egyre változnak ezért az általunk forgalmazott alkatrészek között gyári,minőségi utángyártott, és bontott alkatrészek is megtalálhatóak.

Fontos megjegyeznem, hogy cégünk Magyarország legnagyobb Ford alkatrész importőrével szoros partneri viszonyt ápol, ezzel garanciát biztosítva ügyfeleink részére, hogy a termék palettánk a legszéleskörűbb legyen a Ford alkatrészek piacán.

Szervizünkben az időszakos szervizektől a nagyjavításokig teljes körű szolgáltatást nyújtunk rövid határidővel kedvező árakon.

Használt autó értékesítünk dinamikusan fejlődik, mivel ügyfeleink mindig előzetesen átvizsgált és kijavított gépjárműveket vehetnek át 6 hónap garanciával, és vásárlás előtt műhely körülmények között is megtekinthetik a megvásárolni kívánt gépjárműveket, ezekről állapot lap készül, ami hűen tükrözi a valós műszaki állapotot.

Végezetül kíváncsiak vagyunk ügyfeleink észrevételeire és ötleteire, ezért kérem Önt akár pozitív, akár negatív véleménye van, írja meg részünkre az elérhetőségek egyikére.

További jó böngészést kívánok.

Szívélyes üdvözlettel:

Kállay Imre
Tulajdonos

Alkatrész Tár Kft.

4.7/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő08:00 - 20:00
  • Kedd08:00 - 20:00
  • Szerda08:00 - 20:00
  • Csütörtök08:00 - 20:00
  • Péntek08:00 - 20:00
  • Szombat08:00 - 14:00