Keresés

Tatabányai sütőüzemünkben készült friss pékáruval és a helyi mintabolt hálózatunkkal várjuk kedves vásárlóinkat!

A korábban Tatabányai Sütőipari Vállalatként ismert üzem 2007 óta termel a Lipóti Pékség számára. A lipóti üzemhez hasonlóan a Lipóti Pékség teljes termékskálát gyártja. Szállít Tatabányára, Tatára,és ellátja Oroszlányt, Székesfehérvárt, Mórt, Esztergomot, Komáromot, Észak-Komáromot, Érdet, Százhalombattát, Budapestet, Budaörsöt, Bicskét, Biatorbágyot és Szigetszentmiklóst. A tatabányai üzemben százötvenen dolgoznak. Reggelente harminc autó viszi ki a boltokba az árut. Itt készülnek azokat a termékek is, amik fagyasztva érkeznek a boltokba. Így tudunk azoknak a vásárlóknak is kedveskedni, akik a mintaboltokban frissen sült, meleg terméket keresnek.

Miért a Lipóti?

Mert mi nem csak eladni akarunk, hanem segíteni a napi étkezésben.
Mert a régi család ízeit varázsoljuk az asztalára.
Mert hisszük: Hagyomány és Egészség nélkül nincs jó étkezés
Mert az általunk készített szénhidrát csökkentett kenyerek szerves részét képezik a modern fogyókúrának
Mert mi minden vevői észrevételt, ötletet személyre szabottan kezelünk
Mert több, mint 25 év szakmai tudását egy termékbe csomagolva adjuk át Önnek.
Mert hiszünk a hagyományos alapanyagok és a kézzel készített termékek erejében.
Mert nálunk több, mint 150 féle termékből választhat kedvére
Mert mi a minőséget választottuk, Döntsön Ön is e mellett.

Szolgáltatások a Lipóti Pékségekben

Kávézó
Mintaboltjainkban finom, minőségi Julius Meinl kávét kínálunk vásárlóinknak. Elfogyasztása mellé ízlése szerint válogathat széles péksütemény választékunkból.

Bankkártya elfogadó hely
Egyes üzleteinkben bankkártyás fizetési megoldást nyújtunk vásárlóinak. A kártyás fizetés rendkívül gyors, hiszen a PayPass fizetéssel éppen annyi idő alatt tudunk fizetni a kártyával, mintha valaki pontosan kiszámított összeget adna át a pénztárosnak, hiszen a kártyát csak a terminálhoz kell érinteni és már meg is történt a fizetés.

Szendvics kapható
Egyes mintaboltjainkba helyben sütött szendvicsalapjaink felhasználásával ínycsiklandó szendvicseket készítünk. A szendvicseket helyben készítjük friss alapanyagok felhasználásával, hogy a nap minden pontján rendelkezésre álljanak fogyasztóink számára

Free Wifi
Számos mintaboltunkban, lehetőség van ingyenes wifi használatára, melynek nagy előnye, hogy nem a mobilinternetes csomaguk adatmennyiségét használják, miközben kávéjukat illetve a hozzátartozó péksüteményt fogyasztják.

Előrendelési lehetőség
Saját és kiegészítő termékeink széles választékban találhatóak meg mintaboltjaink polcain. Egyes üzleteinkben lehetőséget biztosítunk arra, hogy vásárlóink a kívánt árucikket személyesen vagy telefonon előrendeljék, ezzel biztosítva, hogy a kívánt termék garantáltan készleten legyen vásárlása napján.

Tejtermék kapható
Kóstolja meg kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült Lipóti tejtermékeinket

4.8/5 (4 Reviews)

1 Vélemény Lipóti Pékség – Tatabányai üzem

reka.czene57

1 Vélemény

Sz@r a kiszolgálás, NAGYON

1/ 5

Csak ismételni tudom a tárgy mezôt, sz@r a kiszolgálás. Sok helyen megfordultam már, de ilyen tapló, udvariatlan, sz@r kiszolgálásban még nem volt rèszem.màshol is el tudom kőlteni a pènzem, a büdös èletben nem megyek oda vissza. Ebben az a szomorú, hogy ott van a cègéren, hogy Lipóti pékség. Két nyomoroncon múlik, hogy nem mennek oda a vásárlók? Aki nem képes emberekkel foglalkozni, az menjen toronydarusnak vagy csavargyárba, de szerintem ennél még ők is kedvesebbek. Nincs elég normális munkára alkalmas eladó a városban? Ez 2-ből 2 tapasztalat= 100%.

0/5 (0 Reviews)

Ez a vélemény ...?

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen