Keresés

A Mader neve mára egybeforrt a költséghatékony és rendkívül hatékony megoldásokkal, csakúgy, mint a legújabb technológiákkal és az intelligens logisztikai koncepciókkal.

Szenvedélyből fakadó logisztika

Kiválóan képzett és folyamatosan továbbképzett szakembereink a logisztikát nem csupán foglalkozásuknak, hanem hivatásuknak és szenvedélyüknek is tekintik. Munkatársaink hatékonysága és eredményessége elsősorban annak köszönhető, hogy az évtizedek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek, ugyanakkor a logisztikai feladatokat sohasem tekintik csupán rutinfeladatoknak, hanem mindig új kihívásoknak is.

A képességünk, hogy minden ügyfelünk számára testre szabott koncepciókat dolgozzunk ki, értékes partnerré tesz bennünket. A legbonyolultabb helyzetekben is megbízóink szemszögéből, vállalkozói szellemben cselekszünk. A Mader fennállása óta a legnagyobb tervezési és költségbiztonságot nyújtja.

Mader – a kezdetektől fogva megbízható

Cégünk fennállása óta a komplett logisztikai szolgáltatás elvét képviseli – a többutas csomagolóeszközök tisztításától kezdve a nyersanyagok rendelkezésre bocsátásán keresztül egészen a készáru kiszállításáig. Ügyfeleink ebben megbízható és bizalomraméltó partnernek tekintenek bennünket, aki igényeik szerint zökkenőmentesen beilleszkedik értékteremtő folyamataikba, és komplett folyamatokat önállóan, hozzáértően elvégez – bármely kívánt helyszínen, mindig ott, ahol éppen szükségük van rá.

Gondolkodásunk és minden tevékenységünk során tudatában vagyunk nagyfokú felelősségünknek, és célkitűzésünknek, hogy mérhetően növeljük ügyfeleink értékteremtő- és versenyképességét.

4.8/5 (5 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen