Keresés

Ha csak kis késztetést érzel, hogy változtass az életeden, testeden akkor jó helyen jársz! Bízzál magadban. Többet tudsz, mint hinnéd. Csak az számít, hogy tudd, mit akarsz, és küzdj érte.

Változatos órarenddel, szuper zenei betétekkel várlak a termemben! Nálunk a jó hangulat alap, a többit pedig közösen érjük el! Szinte minden korosztály megmutatja itt magát, és megtalálja a magának való órát!

Csoportos órák mellett egyéni edzést is vállalok. Ha még tanácstalan vagy, hogy milyen óra jó neked, vagy állapot felmérést szeretnél, esetleg változtatnál a táplálkozásodon is, akkor hívj vagy írj a megadott elérhetőségeken. Mindenre van megoldás, csak akarni kell!

Mivel az órák alatt nem tudom fogadni a hívásokat, így visszahívlak!

SPINRACING

A kerékpár a legalkalmasabb eszköz a legkülönbözőbb korú és képességű edzeni vágyók számára ahhoz, hogy elérjék céljaikat, fittek és egészségesek legyenek.

TRX

A TRX egy funkcionális tréning eszköz, amely hevederekből és fogókból áll, általában falra erősítik. Állítható a magassága, ezzel pedig a nehézségi fokozata.

HOT IRON

Periódusokból álló edzéstervet követünk, a súlyok nagyságát fokozatosan, személyre szabottan emeljük az edzéseken, így garantáljuk szervezetünk fejlődését.

KETTLEBELL

Kettlebell vagy más néven Girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy olyan ágyúgolyóra hasonlít, amelyhez egy bőrönd fogantyúját erősítették.

GUMISZALAG

Az egyszerű gumiszalag kiválóan alkalmas erősítő, alakformáló tornagyakorlatokhoz. Változó ellenállással fejleszti az izomzatot.

ZSÍRÉGETŐ ÓRA

Az órák során közepes intenzitással dolgozunk, hogy pulzusunk a zsírégetéshez szükséges tartományban maradjon. Ehhez 60-70%-os terhelésre van szükségünk.

KÖREDZÉS

A három típusú köredzés során együtt, vagy önállóan végezzük a gyakorlatokat, ahol erősítünk, vagy állóképességet fejlesztünk, esetleg mindkettőt egyszerre.

5/5 (5 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen