Keresés

Vállalkozásunk könyvviteli, számviteli szolgáltatást is végez. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres könyvelést, a bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartásokat az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását.

Munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ.

Munkánk során igen sokféle vállalkozási és működési formával dolgoztunk és dolgozunk, az egyéni vállalkozók és társadalmi szervezeteken át a társas vállalkozások sokszínű megjelenési formájáig.

Ennek megfelelően vállaljuk vállalkozása könyvelését, könyvvezetését, számviteli és egyéb szabályzatai elkészítését, tetszőleges analitikus nyilvántartás vezetését, bérszámfejtési, munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézést, mérlegek, adóbevallások elektronikus elkészítését és elektronikus benyújtását, illetve adóhatóság előtti képviseletet.

Vállalkozások gazdaságosságának kialakításában, adó optimalizálásban, tevékenyen részt veszünk a hatályos törvények és rendeletek betartása mellett.

Társaságunkkal szembeni elvárás a precizitás, a megbízhatóság, az ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálása, felelősségvállalás az elvégzett munkát illetően. Folyamatosan bővítjük ismereteinket, követjük a változásokat, hogy jobb és színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat.

Könyvelőirodánk bővülő ügyfélkörét, elégedett ügyfeleink ajánlásának köszönheti.

Kérdéseire, problémáira azonnal, illetve nagyon hamar választ adunk.

KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS NEM PÉNZKIDOBÁS!

Megbízható felkészült könyvelő a legjobb befektetés, használja ki Ön is a lehetőséget és kérjen tőlünk ajánlatot.

5/5 (2 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen