Keresés

Ezt nézd MOULD Műanyagipari Kft. Megnézem a videót

Teszünk a fejlődésünkért, amelynek köszönhetően professzionális kiszolgálást garantálunk! Ajánlott megoldásaink teljesítik a vevői elvárásokat!

Hőre lágyuló műanyagokból, fröccsöntéssel előállított alkatrészeket, termékeket 1000 m2–es gyártó üzemünkben 15 fröccsöntőgépen állítunk elő.

Cégünk, a MOULD Műanyagipari Kereskedelmi és Szolgáltató KFT 1994-ben alakult.

Pest megyében, Újhartyánon, az M5 Ipari parkban található telephelyünkön jelenleg közel 1800 m2-en, 15 berendezéssel folyik a különböző típusú hőre lágyuló műanyag alapanyagok fröccsöntéssel való feldolgozása.
Igény szerint az elkészült darabok, alkatrészek dekorálását is tudjuk vállalni tamponozással, prégeléssel. Összeszerelési munkákból is részt tudunk vállalni, így komplexebb termékek beszállítását is meg tudjuk oldani partnereink számára.

Fejlődésünk alapja a folyamatos képzés és fejlesztés, ezzel biztosítjuk szolgáltatásaink állandóan magas szintjét. Megbízóinknak a szakmai múltunkra támaszkodva a számukra legjobb tanácsokat nyújtjuk. Egyedi igény esetén komplex megoldásokat szállítunk, vagyis partnereinkkel közösen gondolkodva alakítjuk ki a gyártási folyamatot, illetve az ahhoz szükséges szerszámokat, eszközöket.

Elsődleges üzleti szempontunk az, hogy megbízható üzleti partnerei legyünk megrendelőinknek, – hogy együttesen minél több hasznot szerezzünk a meglévő együtt működésből. Alapelvünk az, hogy egy jó partneri kapcsolatban minden üzleti szereplő nyer.

Ügyfeleink számára egyéni hozzáállást biztosítunk. Az általunk ajánlott megoldásokat ideálisan hozzáigazítjuk Megrendelőink igényeihez és a lehetőségeihez.

Szolgáltatásaink

Fröccsöntés
Szerszámkészítés, karbantartás
Gépeink
TMK
Tervezés, tanácsadás
Raktározás
Bérgyártás

5/5 (2 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen