Keresés

Csomagológépek tervezése, gyártása, beüzemelése, szervize az ön igényeinek megfelelően csomagológépek testre szabva a kistermelőktől a nagyüzemekig vállaljuk élelmiszeripari adagolócsigák gyártását is forgácsolási eljárással, polírozva, bármilyen méretben!

Állásajánlatok: Multipack Kft.

A Multipack Kft, automata- és félautomata csomagoló- és töltőgépek tervezésével, gyártásával foglalkozik. 30 fős gyártóbázisunk Egerben, az Ipari parkban található, ahol csarnokunkban saját eszközparkkal gyártjuk mérnökeink által tervezett csomagológépeket, töltőgépeket. Egyedi berendezéseket készítünk az egyszerűbbtől a bonyolultabbakig, melyek automatikus csomagolóvonallá, töltősorrá állíthatók össze, a megrendelőink igényeit maximálisan szem előtt tartva.

A csomagológépek, töltőgépek széles skáláját találja termékpalettánkon, többek között fellelhetők tejipari gépek, pohártöltő / tégelytöltő gépek, folyadéktöltő gépek, tömlőtasakos csomagológépek, mérleges-, csigás adagolóval működő csomagológépek, zsugorfóliázó gépek, címkéző gépek, szállító szalagok, dátumozók és egyedi megrendelésre készült termékek.  Az általunk gyártott csomagológépek, töltőgépek könnyen kezelhetők a színes érintőképernyős kezelőfelületnek köszönhetően, megbízhatóak, fajlagos üzemeltetési költségük rendkívül alacsony.

Magunk végezzük a beüzemelést, szükség esetén a szervizelést, raktáron tartott kopóalkatrészekből 24-órán belüli alkatrész utánpótlást biztosítunk. Csomagológépeinket ethernet hálózati kártyával látjuk el, így lehetővé téve a távoli elérhetőséget, azonnali üzemeltetési tanácsadást. Igény esetén lehetőség van a töltőgépek teljesítményének applikációval történő lekérdezésére. A modul rendszerű egységeknek köszönhetően a megrendelő úgy a műszaki elvárásainak, mint a pénzügyi lehetőségeinek leginkább megfelelő konstrukciót tudja kiválasztani a félautomata- és automata csomagológépek és töltőgépek széles skálájából.

Termékeink:

Tejipari gépek
Húsipari gépek
Félautomata csomagológépek
Folyadéktöltők
Fuggoleges tömlőtasakos gépek
Vízszintes lapostasakoló gépek
Pohártöltő gépek
Zsugorfóliázó gépek
Vödörtöltő gép
Kiegészítő berendezések
Egyedi gépek

5/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen