Keresés

Műszer Automatika Kft. vezető független gyártó és szolgáltató cég Közép-kelet Európában a vasúti biztosító és az ipari biztonságtechnikai berendezések piacán. Termékeink és szolgáltatásaink skálája az általunk gyártott berendezések tervezésétől, és a gyártáson keresztül a karbantartásig tart.
Cégünk számára az innováció mindig fontos szerepet játszik. (Műszer Automatika Kft. által gyártott termékeket a cég alapítása óta vásárlóink elégedettséggel használják.)

Jelenleg cégünknek 160 dolgozója van, köztük 58-an mérnöki diplomával rendelkeznek.

Cégünk céljai:

Műszer Automatika Kft. vezető szerepének megtartása.
Őszinte és nyílt együttműkődés partnereinkkel.
Innováción alapuló magas minőségű termékek és szolgáltatások biztosítása vásárlóink részére.

Vasúti üzletág

A Műszer Automatika Kft elsősorban a vasúti biztosítóberendezési szakterületen folytat kiemelkedő fejlesztői és gyártói tevékenységet, (állomási biztosítóberendezések, útátjáró fedező berendezések, váltóhajtóművek, LED fényforrások és számtalan biztosítóberendezési készülék) de mindezek mellett olyan szakterületeken is  kiváló referenciákkal rendelkezik , amelyek nem feltétlenül kapcsolódnak szorosan a biztosítóberendezésekhez, ugyanakkor fontos részei a „Vasútüzemnek”.  Csak néhány példát kiragadva ilyenek a villamos felsővezetéki távvezérlő és al-állomási vezérlő rendszerek, villamos váltófűtő rendszerek, biztosítóberendezési áramellátó rendszerek, jármű fedélzeti berendezések. Szolgáltatási üzletágunk folyamatosan ellátja az általunk gyártott berendezések üzembe helyezését, karbantartását és szervizelését. Tekintettel a 26 év alatt felhalmozódott szakmai tapasztalatokra és a képzett szakembergárdára a hagyományos vasúti berendezések karbantartását is egyre nagyobb számban látjuk el az ország területén. Szakembergárdánk folyamatos fejlesztését és képzését kiemelten kezeljük a szolgáltatási területeken is. Mérnökeink a biztosítóberendezések tervezésén felül komplex vasúti tervezési feladatokat is ellátnak, belföldön és külföldön egyaránt.

Gázérzékelő üzletág

Gáz és oldószergőz-érzékelőink az alábbi területeken kerülnek felhasználásra:

Kazánházak, hűtőházak, parkolóházak, alagutak, bányák, vegyipari gyárak és további minden olyan ipari létesítmény, ahol toxikus, esetleg robbanásveszélyes gázszivárgás vagy oldószergőz megjelenése elképzelhető. Gázérzékelőink saját fejlesztés, gyártás eredményei. Termékeinket cégünk forgalmazza a magyarországi piacon.
Az általunk gyártott termékek a magyarországi, és a legtöbb nemzetközi szabványnak is megfelelnek, emellett folyamatos minőség és biztonságtechnikai ellenőrzésen esnek át, a gyártás, felszerelés és karbantartás során.

5/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen