Keresés

2000 év augusztusában alapítottuk cégünket, mely eleinte kizárólag építészeti tervezéssel, kisebb beruházások lebonyolításával foglalkozott. Ügyfeleink elégedettségét cégünk folyamatos fejlődése, növekedése tükrözte.

2008 év meghozta számunkra az áttörést, amikor megbízást kaptunk egy komplett gyártó üzem terveinek az elkészítésére és a teljes komplexum felépítésére.

Az elmúlt években egyre nagyobb generálkivitelezői feladatokat vállaltunk, amelyeket minden esetben minőségi építészeti, szakmai megoldásokkal és a megbízók, beruházók érdekeinek szem előtt tartásával teljesítettük. A biztos szakmai tudásbázis és háttér alapján magabiztosan vállaljuk az újabb komplex feladatokat, ahol már a tanulmánytervek és költségvetések készítésétől a kivitelezők versenyeztetésén át, a szerződés megkötések előkészítéséig és a projekt megvalósulása folyamán a munkavégzés minőségének és költségeinek folyamatos ellenőrzéséig közreműködünk.

Társaságunk építőipari munkái mellett kezdettől fogva foglalkozott vasútépítési munkákkal. A cégen belül önálló vasútépítési üzletágat hoztunk létre, amely a tervezéstől a kivitelezésen át beruházások teljes körű lebonyolítását vállalni tudja.

Cégünk dinamikus, folyamatos fejlődése munkatársainknak köszönhető, akik nagy szakértelemmel, és kellő pontossággal végzik a munkájukat, kreatívan váltják valóra Megrendelőink elképzelését.

Hosszú távú eredményeket csak úgy tudunk elérni, hogy elveinket és filozófiánkat mindig szem előtt tartva dolgozunk nap mint nap, ügyfeleink sikeréért.

4.8/5 (5 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő08:00 - 17:00
  • Kedd08:00 - 17:00
  • Szerda08:00 - 17:00
  • Csütörtök08:00 - 17:00
  • Péntek08:00 - 17:00