Keresés

Veszprémi fém- és műanyag fröccsöntött alkatrészeket, készre szerelt üvegszálas fénykábeleket, fröccsöntött kábelegységeket termelő, német tulajdonú cég.

1997-ben telepítették Pepperl+Fuchs Cégcsoport új alapanyaggyártó leányvállalatát Veszprémbe. A ma közel 500 fős veszprémi gyár látja el érzékelők fém- és műanyag fröccsöntött alkatrészekkel a cégcsoport gyártóüzemeit, továbbá készre szerelt üvegszálas fénykábeleket, valamint fröccsöntött kábelegységeket állít elő.

A veszprémi fröccsöntő üzemben hőre lágyuló műszaki műanyagok feldolgozása folyik automata és félautomata rendszerben. Szerszámüzemünk fő feladata pedig a fröccsöntő szerszámparkunk kezelése, karbantartása, javítása és új szerszámok építése.

A műanyag-technikai mérnökség végzi az új termék bevezetést, bemintázást és a gyárthatósági analízist, továbbá támogatja gyártástechnológiai oldalról az anyavállalatnál lévő termékkonstrukciót. Feladatukhoz tartozik az új termékekhez szükséges szerszámok megtervezése és legyártatása, valamint a szerelde és a fröccsöntő üzem támogatása mérnöki szaktudással.

A kábelgyártó részleg szabványos és speciálisan az egyes szenzorok elektromos bekötésére szolgáló egyedi kábelek konfekcionálásával foglalkozik. A fénykábel gyártó részleg kisszériás egyedi gyártás keretében üvegszálat tartalmazó, a fény továbbítására alkalmas vezető rendszereket szerel.

A termék- és folyamatmérnökség fő feladata az új termékek bevezetésének koordinálása a fényvezető kábel- és kábel részlegeken. Ebbe beletartozik a vállalatirányítási rendszer feltöltése, a minta- és nullszéria gyártás megszervezése, kapcsolattartás a megrendelővel és a konstruktőrökkel. A régebb óta gyártott termékekkel kapcsolatos műszaki jellegű problémák megoldása, valamint a kábelek konstrukciójának megtervezése is a részleg feladata.

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen