Keresés

Cégünk 1990-ben az LMI Milton Roy vegyszeradagoló szivattyúk forgalmazásával kezdte meg működését. Azóta számos világhírű gyártót képviselünk Magyarországon.
Termékeink között szerepelnek a víz- és szennyvízkezelésnél nélkülözhetetlen vegyszeradagoló, átfejtő, nyomásfokozó vagy szennyvízátemelő szivattyúk. A vegyipar és élelmiszeripar kedvelt folyadék továbbító berendezései a pneumatikus membránszivattyúk.
Az építőipari munkagödrök, zsompok víztelenítésére a zagy- és iszapszivattyúk a legalkalmasabbak.
Az árkok, tavak, medrek kotrásához a nagyteljesítményű keverőfejes iszapszivattyúkat ajánljuk. A szivattyúk mellett a hajtóműves keverők, mérő-szabályozó műszerek, szondák, műanyag tartályok, pulzáció csökkentők és más kiegészítő berendezésekkel állunk szíves rendelkezésére.

Az oldalon kétféle irányból kereshet rá az általunk forgalmazott gépekre:

  1. Felhasználási mód szerint pl. vízszivattyú
  2. Márkanév szerint pl. Milton Roy

A forgalmazás mellett szinte mindennapos feladat számunkra a résztechnológiai egységek kialakítása, illetve beüzemelési feladatok ellátása. Számos üzemben, fürdőben, erőműben rendszeres karbantartást végzünk.
Munkáink közül néhányat összegyűjtöttünk referenciaként.

A gyártók oldalai egy kattintással elérhetők a profilaxis.hu oldalról. Ha Ön üzemeltető, karbantartó vagy csak szüksége van egy meglévő szivattyú gépkönyvére, akkor a regisztrációt követően a kezdőlapról a termékcsoport kiválasztása után (pl. vegyszeradagoló szivattyúk) a “Gépkönyvek” alatt letöltheti az adott berendezés gépkönyvét, használati utasítását.

Látogasson el hozzánk mielőbb! Várjuk észrevételeit, javaslatait.

5/5 (4 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő08:00 - 17:00
  • Kedd08:00 - 17:00
  • Szerda08:00 - 17:00
  • Csütörtök08:00 - 17:00
  • Péntek08:00 - 17:00