Keresés

Ezt nézd Ragonese Kft. Megnézem a videót

A Ragonese Kft. az olasz fagylaltok és desszertkülönlegességek készítője.

Szeretettel, szenvedéllyel és kézműves gondossággal készítjük finomságainkat válogatott olasz és magyar alapanyagokból. Széles, trendkövető ízpalettával, pontos kiszállítással várjuk partnereink rendeléseit egész évben.

Édességeink, fagylaltjaink mind a kiskereskedelem, mind a vendéglátás kedvelt finomságai közé tartoznak.

A diákszerelemből indult vállalkozás fontos jellemzője a fagylalt iránti szeretet, hiszen a cég már jól ismert márkája, a Gelatiamo=Gelato ti amo! nem mást jelent, mint „Szeretem a fagylaltot!”

Célunk olyan termékek előállítása, amelyek a nemzetközi előírásoknak megfelelő minőségi színvonalukkal vevőink teljes megelégedettségére szolgálnak.

Cégünkről bővebben

Cégünk alapítója, Ragonese Maurizio Szicíliából érkezett több mint 25 éve Magyarországra. A Gelatiamo jégkrémek története egy diákszerelemmel kezdődött, Maurizio cserediákként ismerte meg Erzsit, a magyar lányt, akivel együtt indították kis cukrászdájukat 1991-ben. Nyitáskor a cukrászda előtt hosszú sorok kígyóztak a finom, olasz főzött fagylaltra várva. A diákszerelemből indult vállalkozás fontos jellemzője a fagylalt iránti szeretet, hiszen a cég már jól ismert márkája, a Gelatiamo=Gelato ti amo! nem mást jelent, mint „Szeretem a fagylaltot!” Termékeinket szigorú minőségi előírásoknak (HACCP, FSSC 22000) megfelelve, kézműves gondossággal, válogatott alapanyagokból készítjük a mediterrán finomságok kedvelőinek.

5/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen