Keresés

Gasztroenterológia
Endokrinológia
Diabetológia
Urológia
Nőgyógyászat
Ultrahang
Labor
Gyermek nephrológia
Gyermek pszichiátria

Egészségügyi szűrővizsgálatok Dunaharasztin: Komplex szűrőcsomagok nőknek és férfiaknak. Időpont pár héten belül.
Komplex szűrőcsomag nőknek és férfiaknak, akik szeretnék időben kiszűrni és megelőzni az esetleges egészségügyi problémáikat. Ha elmúlt már 26 éves, akkor ezt a szűrés évente, legfeljebb 2 évente ajánlott elvégeztetni. (nem ajánlott halogatni, mert akár súlyosabb betegségeket is képes lesz így megelőzni)

Bejelentkezés szakrendelésekre

Szakrendelések

Allergia vizsgálat, Diabetológia (cukorbetegség/magas vérnyomás), Dietetikai szakkonzultáció, Endokrinológia, EKG vizsgálat, Gasztroenterológiai, Gyermeknefrológia, Gyerek pszichiátria, Laboratóriumi vizsgálatok, Neurológia, Nőgyógyászat, Masszázs, Reumatológia, Urológia, Ultrahang vizsgálatok, Szűrővizsgálatok”

Időpontkérés szakrendelésre
H-P: 10-16 óra között hívható: +36 30 660 0388

Bőrgyógyászat (időpontkérés)
+36 70 557 5352

Fogászat (időpontkérés)
+36 20 383 9755

Bemutatkozunk

Ifj. dr. Farkas Péter vagyok. A klinikánkat 2013-ban alapítottam, 2 fogorvosi székkel kezdtük meg a működésünket. Ma már 4 fogorvosi székkel és két műszakban történik a betegellátás hétfőtől-péntekig 8.00-20.00 óráig. A fogorvosi rendelés kizárólag az elégedett pácienseink ajánlása révén fejlődött fel a mai szintre, semmilyen reklám tevékenységet ezért nem folytattunk.

A fogászati ellátással elégedett pácienseink részéről merült fel az igény – az ott megszokott magas színvonalú – más szakrendelésekre is, ezért 2017. júlus 28-án elindítottuk szakrendeléseinket:

bőrgyógyászati,
nőgyógyászati,
belgyógyászati/diabetológia,
endokrinológiai,
ultrahang,
valamint labor diagnosztikai vizsgálatokkal.

Az új szakrendelésekhez igyekeztünk kimagasló képzettségű kollégákat találni, akik többsége külföldön is szert tett klinikai gyakorlatra, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, nemzetközi és hazai szinten előadásokat tartanak és publikációkat jelentettnek meg.

A legmagasabb szakmai színvonalon legfrissebb, tudományosan bizonyított (“evidence based” – bizonyíték alapú) nemzetközi irányelvek szerint látjuk el pácienseinket. Modern technikai háttérrel, műszerparkkal:

Ultrahang, mely alkalmas:
has-kismedence,
carotis doppler,
végtagi erek doppler,
duplex,
flowmetria,
és nem utolsó sorban babamozi – vizsgálatra,
EKG,
Labor vizsgálatok, stb.

Kiemelten fontosak számunkra a pácienseink, igyekszünk minél eredményesebb egészségügyi ellátást biztosítani.

Célunk, hogy a páciensek számára hosszú távú partnerei legyünk a betegségek megelőzésében és gyógyításában egyaránt. Mindehhez intézményünkben nyugodt, közvetlen, feszültségtől mentes hangulatot teremtünk a pácienseink részére. Későbbi terveink közt szerepel más szakterületek létrehozása, mint például:

kardiológia,
reumatológia,
neurológia rendelések.

Pácienseink véleményére kíváncsiak vagyunk, ezért folyamatosan kérdőív kitöltésének segítségével felmérjük elégedettségüket, valamint kikérjük véleményüket, észrevételeiket és ezek figyelembevételével igyekszünk fejleszteni, és még jobbá tenni intézményünket.

Filozófiánk

„Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.” Arisztotelész

A betegségek megelőzésének része az időszakosan végzett orvosi kivizsgálás, amelynek a Revital-Medical-Centerben nagy jelentőséget tulajdonítunk. Összehangolt ellátás keretében komplex szűréseket is végzünk, valamint különböző vizsgálatok során, nyomon követjük pácienseink egészségi állapotát.

Igyekszünk minél több szakterületen professzionálisan magas szintű ellátást nyújtani, ráadásul versenyképes áron. Célunk, hogy hozzánk szívesen járjanak a páciensek, mert nyugodt, bizalmas, közvetlen légkört biztosítunk.

Minőség

Legfontosabb célunk, hogy a pácienseink elégedettek legyenek a személyre szabott ellátással illetve szolgáltatással. Törekszünk, hogy ügyintézésünk gyors és rugalmas legyen és minden tekintetben a páciensek igényeit kielégítse. Munkatársaink a saját szakterületükön kiváló szakképzettséggel rendelkeznek, folyamatosan nyitottak az új hazai és nemzetközi eljárásokra, empatikus, a betegeink körében népszerű kollégák.

Az orvosok munkáját segítő szakszemélyzettől is megköveteljük a magas fokú képzettséget, több éves gyakorlatot. Elvárjuk a klinikai szabályzatok, előírások betartását, az orvosok utasításainak maradéktalan végrehajtását és ezek mellett természetesen udvarias, humanus, türelmes attitűdöt, pontos, naprakész dokumentációt.

Beszállítóink csak kifogástalan minőségű, a maguk kategóriájában élvonalbeli termékeket és/vagy szolgáltatást nyújtó, hitelesített, bevált cégek lehetnek.

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő10:00 - 16:00
  • Kedd10:00 - 16:00
  • Szerda10:00 - 16:00
  • Csütörtök10:00 - 16:00
  • Péntek10:00 - 16:00