Keresés

A Rolling Door Kft. 2000 októberében alakult és ekkor nyitottuk érdi üzletünket is. 1995-ben kezdődött kapcsolatunk a garázskapukkal és az automatizálással. Máig is tökéletesen működő billenő garázskapukat gyártottunk a vásárlói igényekhez igazodva többek között kazettás lemez burkolással integrált személybejárós kivitelben akár hőszigetelő változatban is. Az egyre növekvő lakossági igények kielégítése céljából a kertkepuk és garázskapuk automatizálása is bekerült a tevékenységi körünkbe. Az akkoriban szerelt márkák közül a Proteco, V2, Lift Master, termékek kerültek felszerelésre számos szakmai tapasztalattal gazdagítva tudásunkat.

A billenő kapuk azonban lassan kiszorultak a piacról az amerikai típusú szekcionált garázskapuk Magyarországra érkezése után. Cégünk is jónéhány márkát és kivitelt értékesített és szerelt be az amerikai Raynor, Ammar és Martin kapukból.

Az automatizálás során is kerestük a legmegbízhatóbb termékeket és ezért sok gyár termékeit próbáltuk ki.

2002 óta forgalmazzuk a Roger Technology gyártmányait és mint az utóbbi 10 év is bizonyítja, cégünk e márka elkötelezett és kiemelt forgalmazója lett a piacon. Számos termék tesztelésben is részt vettünk a Roger tolókapu motorok vezérlések és távirányító rendszerek terén.

Számos telepítő és kaputechnikával foglalkozó partnerrel büszkélkedhetünk, akik megelégedéssel telepítik a forgalmazott termékeinket. Szerelő munkatársaink több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, kiemelt szinten ismerik az általunk forgalmazott termékek paramétereit.

Szerviz

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott termékek garancia időn túli szervizelését.

Garázskapukhoz húzó és torziós rugókat akár raktárkészletről azonnal is tudunk biztosítani a járatos méretekhez.

Drótkötelek, zsanérok, görgők azonnal elérhetőek.
Roger, Nice, Proteco, Key, V2 Kapunyitó motorokat üzletünkben lévő szervíz műhelyünkben javítunk felújítunk. Az alábbi alkatrészeket raktáron tartjuk a javításokhoz.
A képekre kattintva az alkatrészek megvásárolhatóak webáruházunkban.

5/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő08:30 - 17:00
  • Kedd08:30 - 17:00
  • Szerda08:30 - 17:00
  • Csütörtök08:30 - 17:00
  • Péntek08:30 - 16:00