Keresés

Az S-Konyha Stúdiót többéves tapasztalattal 2002 őszén nyitottuk Kecskeméten. Évek óta az Izsáki út 76. szám alatt várjuk vásárlóinkat. Stúdiónk rendkívül gazdag kínálata számos termékcsaládot ölel fel, elsősorban színvonalas minden igényt kielégítő minőségi elemes konyhabútorok és beépíthető konyhagépek, valamint különböző konyhai kiegészítők széles skáláját kínáljuk.

Sok vásárlónak nincs elképzelése arról milyen bútort szeretne konyhájába, nem tudja hogyan fogjon hozzá, az S-Konyha Stúdió segítséget nyújt, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb konyhabútort mely konyhája dísze lehet. Amennyiben a közeljövőben szeretné kialakítani új, vagy átalakítani régebben meglévő konyháját, forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk munkatársai magas szintű szakmai tudással és több éves gyakorlattal rendelkeznek, több száz konyha született már a kezeik között. Vevőink számára minden igényt kielégítő teljes körű felvilágosítást nyújtunk olyan apró részletekre kiterjedően, melyre nem is gondolt.

A gyártó cégek melyekkel évek óta kapcsolatban állunk, egytől egyig vezető európai gyártók, sok éves tradícióval. Tapasztalatukhoz kétség nem fér. Folyamatosan figyelemmel kísérik a nemzetközi trendeket, szokásokat, tervezési metodikákat. Ilyen szerteágazó beszállítói bázis igen ritka ma Magyarországon.

Konyhabútor kínálatunk áll az igényes kivitelű Cseh HANÁK, a Német Nobilia, az Olasz ARRITAL gyártók termékeiből. Ezek mellet a Magyar VERTEX gyár (impero) konyhabútorcsaládjával egészül ki a kínálat.

Gyári, szintén több éves folyamatos kapcsolatokkal rendelkezünk a konyhai beépíthető készülékek közül a legismertebb márkákkal. Így ajánljuk a magas színvonalú és minőségű: MIELE, AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, CATA, SIEMENS, BOSCH, WHIRLPOOL,teljes választékát, hogy csak a nagyobbakat említsük.

Szolgáltatásaink teljes körben felölelik az Ön igényeit: helyszíni felmérés, szaktanácsadás, számítógépes tervezés, látványterv készítés, szállítás, szerelés. Az S-Konyha Stúdió a felméréstől a beszerelésig figyelemmel kíséri az Ön konyhájának megvalósulását.

Amennyiben bővebb, részletesebb információra van szüksége, vagy személyesen kíván meggyőződni a választékunk bőségéről, minőségéről, akkor látogasson el az S-Konyha Stúdió Kecskemét Izsáki út 76. szám alatti üzletébe, ahol otthonosan kialakított, barátságos környezetben felkészült szakembereink várják leendő vásárlóinkat.

Miért nálunk vásároljon?

– Lakberendezési szaktanács adás
– 3D-s látványtervezés
– Felmérés
– Kivitelezés
– 6 bútor gyár teljes szín és forma választéka
– AEG, Electrolux, Zanussi, Miele, Whirlpool, Cata kiemelt partnere
– raktározás
– Jó ár érték arány
– Kényelem, mindent egy helyről.
– ingyenes a parkolás
– jó megközelíthetőség

Szolgáltatásaink köre teljes azok számára, akik minket választanak. Kezdve az első találkozáskor, a beszélgetéssel, mely nem biztos, hogy csak a bútorról szól. Folytatva, amikor már a többszöri találkozást követően a konkrét dolgok kerülnek terítékre. Ebben a fázisban természetes a szaktanácsadás- tervezés. Akik elkötelezik magukat mellettünk, és az S-KONYHA Stúdiót választják, kivételes kapcsolat részeseivé, partnereivé válnak. A gyártók saját, speciális tervezőprogramjaival, kitűnő látványképek készíthetők.

A felmérés alkalmával a legspeciálisabb helyiség lemérése is megoldott. Pl: íves konyha, tetőtér, szögbeálló falak, stb.

A következő fázisban, miután az ingyenes felmérést követően megrendelésre kerül sor minden vevőnek, a legapróbb részletig lekövetjük logisztizáljuk a konyháját.

Felkészült szerelőink precíz munkavégzése után, kizárólag a 100%- ig kész konyhák átadás- átvétele történhet meg.

Mottónk: ” MINTHA A SAJÁTUNK LENNE ”

A bútorokra gyári garancia él, a beszerelésre az S-KONYHA Stúdió vállal garanciát.

S-Konyha Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

5/5 (2 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő09:00 - 18:00
  • Kedd09:00 - 18:00
  • Szerda09:00 - 18:00
  • Csütörtök09:00 - 18:00
  • Péntek09:00 - 18:00
  • Szombat09:00 - 12:00