Keresés

Seprőgépek, profi takarító eszközök, súroló és felmosó automaták, száraz-nedves porszívók, ipari tisztítószerek

2013 évben telephelyünket 700nm raktárkapacitással bővítettük, ezáltal nagyobb árukészlet, így gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálást tudunk partnereinknek biztosítani.

Folyamatosan fejlesztjük számítógéprendszerünket és webáruházunkat. Tehergépkocsi és eszközparkunkat is modernizáltuk, bővítettük újakkal. Így a kiszállításaink, takarítógépek szállítása rugalmasabbá és gyorsabbá vált. Cégünk tavaly Növekedési Hitelprogram keretén belül 30millió kedvezményes kamatozású hitelhez jutott hozzá, melyet teljes egészében raktárkészletének növelésére használt fel. (fogyóeszközöket, alkatrészeket, számos takarító bérgépet) Partnereink gyors, pontos, minőségi takarítási munkavégzése – a mi sikerünk is Fenti fejlesztéseket ennek jegyében tettük. Meggyőződésünk, hogy csak jó minőségű takarítóeszközökkel, gépekkel, szerekkel lehet jó színvonalú takarítást végezni, csak így nyerhető el a megbízó bizalma.

Az SH-ITB Kft. bemutatkozik

Az SH-ITB Kft. szakembergárdája 1991 óta számos világhírű takarítógépet gyártó cég generálimportőre, 2005-től a legnagyobb német takarítógépeket gyártó vállalat a HAKO GmbH kizárólagos partnere. Cégünk a professzionális takarítás teljes eszköztárát nyújtja üzletfeleinek, kezdve a kézi ipari partvistól, az egykefés felmosó automatán keresztül a legnagyobb felülős seprőgépig.

A berendezések forgalmazása mellett kiemelt szerepet kap az eladott készülékek magas színvonalú, gyors, pontos helyszíni szervizelése, teljes körű karbantartása. Ezen feladatok maradéktalan elvégzését jelentős értékű saját alkatrész és tartozék raktárkészlet biztosítja.

A karbantartási és szerviz feladatokat közvetlenül a gyártó által kiképzett szakembereink látják el, országos hatáskörrel az Önök helyszínén vagy szakszervizünkben.

Eseti szervizelés mellett cégünk nagy gyakorlattal végzi a rendszeres időközönkénti karbantartásokat is, melynek feltételeit igény esetén elküldjük Önöknek.

Tájékoztatónkban nem egyszerűen az általunk végzett tevékenységeket vagy a forgalmazott berendezéseket, eszközöket kínáljuk, hanem ezzel egyidejűleg felajánljuk cégünk teljes szolgáltatási körét, szakértelmét, nagyfokú rugalmasságát, azon alapelv figyelembevételével, hogy nem csupán berendezést, vagy szolgáltatást kínálunk önmagában, hanem mindig a feladat teljes megoldását kívánjuk partnereink számára nyújtani.

Cégünk szolgáltatási felelősségbiztosítással rendelkezik, amely teljes fedezetet nyújt a megrendelő számára a munkatársaink által vétlenül okozott esetleges károkra vonatkozóan.

Tisztítógépeinkre rugalmas vevőorientált fizetési konstrukciókat tudunk kialakítani, mint pl. hosszútávú bérlet, lízing, részletfizetés, stb.

Tisztítóberendezéseink java napi kölcsönzésre is elérhető!

Ha szembekerülne bármely tisztítási problémával kérnénk látogasson el hozzánk, vagy telefonáljon, küldjön e-mailt.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Minden tisztítási, takarítási feladatra igény szerinti megoldást kínálunk!

5/5 (3 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen