Keresés

-nemzetközi áruszállítás
-belföldi áruszállítás
-gyűjtőáru szállítás

A Sza-Da Kft 1991-ben alakult Dabason, a fővárostól mintegy 40 km-re, családi vállalkozásként.

A főváros közelsége adta meg a lehetőséget a vállalkozás elindulásának. Kezdetben a Dabason gyártott BKV járművekhez tartozó alkatrészeket szállítása jelentette a fő tevékenységet a budapesti BKV telephelyekre.

A vállalkozási kedv, és a sikervágy indította el a vállalkozást a nemzetközi fuvarozói élethez történő csatlakozáshoz, melyre 1995-ben került sor. Ekkor Orosházáról síküveget szállítása volt az elsődleges tevékenység, amely elsősorban nyugati országokba kerültek szállításra. A cég folyamatos fejlődés, és bővítések mellett az alumínium szállítással egészítette ki az üvegszállítási tevékenységet. Későbbiekben az alumínium szállítás vette át a fő profilt, és az üvegszállítás elmaradt.

Az Unióhoz való csatlakozás után megnyíltak a lehetőségek a vállalkozás további fejlődésére, beleértve ebbe a leegyszerűsödött árufuvarozói engedélyek igénylése az Unión belüli árufuvarozáshoz, és a fuvarfeladatok egyszerűbb teljesítéséhez (a határellenőrzések megszüntetése). Ezáltal a 2000-es évektől lehetőség nyílt a további fejlődésekre, a megnövekedett konkurencia mellett.

Köszönhetően a szakszerű, precíz munkavégzésnek mára a gépjárművek száma elérte a 16 darabot, az alkalmazottak száma pedig a 18 főt.

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen