Keresés

Vállalkozásunk festési, gipszkartonozási hőszigetelési, burkolási munkákra szakosodott. 2016-ban cégünk szolgáltatási köre generálkivitelezéssel bővült.

Főbb tevékenységeink:
– Festés, mázolás, tapétázás
– Dekorációs bevonatok kialakítása
– Gipszkarton szerkezetek készítése
– Külső hőszigetelő rendszerek
– Műszaki szaktanácsadás
– Szakértői feladatok: Korszerű vizsgálati módszerek alkalmazása a helyszínen

Színtér Bau Kft.

A Színtér Üzletház működtetését 2018-ban vettük át az Álomvár Bt-től, mely megalapozta a kiváló kapcsolatot legfőbb beszállítóinkkal, a Mapei-el, és a Kerakoll-al. Ezen gyártók termékeinek lehető legszélesebb palettájával rendelkezünk raktáron is, illetve nagyobb mennyiségben megrendelésre.

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes körű kiszolgálásra, üzleteinkben nem csupán különböző építőanyagok, hideg- és melegburkoló anyagok, valamint kiegészítőik találhatók meg, hanem az azokhoz szükséges szerszámokkal és kapcsolódó termékekkel is rendelkezésre állunk kedves vásárlóink részére.

Értékesítő és tanácsadó kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt, így magas szakértelemmel bírnak mind az építőanyagok, mind a festékek terén, készséggel állnak rendelkezésre bármilyen kérdés esetén üzleteinkben.

Versenyképes árakkal, és folyamatos akciókkal várjuk Önt is a Székesfehérvár, Gyimesi u. 2. szám alatti festékboltunkban, és építőanyag kereskedésünkben.

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő07:30 - 17:00
  • Kedd07:30 - 17:00
  • Szerda07:30 - 17:00
  • Csütörtök07:30 - 17:00
  • Péntek07:30 - 17:00
  • Szombat07:30 - 12:00