Keresés

Egészséges, környezettudatos termékeket forgalmazó kecskeméti üzletünkben és webshopunkban natúr, bió, kistermelői élelmiszereket, kozmetikumokat, öko mosó- és tisztítószereket, kézműves árukat vásárolhatsz a család részére.

Juhász Zita, kisgyermekes anyuka vagyok, a természetes és színes élet híve.

Természetes volt már várandóságom alatt, hogy férjemmel együtt csakis e-mentes és lehetőleg helyi kistermelők alapanyagaiból vásároljunk élelmiszert.

Természetessé vált számunkra, hogy a szelektív hulladékgyűjtés mellett a bőrünk is a kézzel készült, ellenőrzött, natúr kozmetikumokhoz szokjon hozzá.

Természetes, hogy a környezetünk megóvása a mi feladatunk is, így a tisztítószereket is lecseréltük a háztartásban.

Természetes, hogy a magyar manufakturális, helyi termékek magas minőségében hiszünk.

Természetes folyamat része volt az is, amikor a kisfiam születése után elhatároztuk, hogy elveinknek megfelelően, szigorú szabályok mentén kiválogatva, natúr termékeket kínálunk boltunkban Kecskeméten.

A Szivárvány Natúr Világ bolt termékkínálata nem a lemondásokról, hanem a széleskörű lehetőségekről szól!

Bács-Kiskun megyében olyan natúr, kistermelői élelmiszer, kozmetikai, tisztítószer, sőt kézműves árukínálatot képviselünk kecskeméti boltunkban, amelyet kizárólag nálunk vásárolhat meg (postaköltség nélkül) a helyi lakosság.

Fontosnak tartjuk, hogy az etikus kistermelőket támogassuk, így a nálunk forgalmazott termékek nem tartalmaznak pálmazsírt, pálmaolajat. S termékeik GMO mentes, ellenőrzött összetevőkből álljanak.

Hisszük, hogy ami természetes, az rendkívül színes is!

Küldetésünknek tekintjük, hogy a vegán és mindenmentes élelmiszert keresők, a fogyókúrázók és a diétázók, illetve az ételallergiában, vagy ételérzékenységben szenvedők még a büntetlen édességélményről se mondjanak le!

Ezért bolti kínálatunk kibővült a kézzel készült, aszalványgyümölcsös Szivárvány CSOKIKKAL, amelyek extra magas gyümölcs-összetevőjüknek köszönhetően, több ízben és paleo változatban is, bármilyen étrendbe beilleszthetők.

Szivárvány csokibox – Csokik büntetlenül!

Büszkék vagyunk arra, hogy Szivárvány CSOKIJAINK nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, kizárólag növényi alapanyagok felhasználásával készülnek!

Garantáltan tej- és tojásmentesek, természetes édesítőszerrel, hozzáadott cukor nélkül, GMO mentes összetevőkből készülnek, színezéket és allergén olajos magvakat nem tartalmaznak, tartósítószer-mentesek.

Ha Ön is a természetes magyar áruk és a tudatos vásárlás híve, spóroljon időt és pénzt önmagának és családjának azzal, hogy nálunk egy helyen megveszi mindazt, amire családjának és háztartásának hosszú távon szüksége van.

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő09:00 - 15:00
  • Kedd09:00 - 15:00
  • Szerda09:00 - 15:00
  • Csütörtök09:00 - 15:00
  • Péntek09:00 - 15:00
  • Szombat09:00 - 12:00