Keresés

A V&Chicken Baromfifeldolgozó és Értékesítő Kft. 1999 decemberében alakult, és vette át a Gábor és Társa Betéti Társaság tevékenységét. A vállalkozás baromfivágással és -feldolgozással (TEÁOR DA 15.12) foglalkozik.

Az állatokat állatvédelmi szempontból megfelelő módon szállítjuk be a vágóhídra az ország legjobb termelőitől. Takarmányban a termelőink antibiotikus hozamfokozót nem használnak, csak természetes, növényi eredetű anyagokat, szalmonellamentes takarmányt.

Kapacitásunk 50.000 db csirke hetente. A feldolgozás korszerű gyártó soron történik. A zsigerelés és a belsőségek eltávolítását kézi erővel végezzük, így kizárható a máj, de az egész test roncsolódása is. A vágott csirkét egészben, súly szerint szortírozva, darabolva és tálcázva értékesítjük. A 2000-ben épített új, légkeveréses hűtőkamra üzembe állításával az alacsony hőmérsékletre lehűtött baromfi eltarthatósági ideje hosszabb lett.

Termékeink kiváló minőségének garanciáját a 2001 májusa óta működő HACCP Élelmiszerbiztonsági Rendszer és az IFS élelmiszerszabvány, valamint a többségében évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkező elkötelezett szakembergárda biztosítja. Saját szállítókapacitásunk jóvoltából rövid szállítási határidővel, mindig friss áruval tudunk rendelkezésre állni az ország egész területén. Termékeinket elsősorban nagykereskedelmi hálózatoknak értékesítjük, de céljaink között szerepel a szomszédos országokba való exportálás is.

Tevékenységünk során fokozott figyelmet szentelünk a hatályos környezetvédelmi előírások betartására. A telepen a veszélyes hulladéknak minősülő toll, vér, zsigerek stb. tárolását is a hatályos előírások szerint végezzük, és a Solti ATEV telepére szállítjuk megsemmisítésre.

Termékeink:

Előhűtött termékek:
Friss, előhűtött bratfertig baromfi
Friss, előhűtött csirkemell
Friss, előhűtött csirkemellfilé
Friss, előhűtött csirke egész comb
Friss, előhűtött csirkeszárny
Friss, előhűtött csirke far-hát
Friss, előhűtött csirke máj-szív
Friss, előhűtött csirkezúza

Vákumos termékek:
Bratfertig baromfi
Csirkemell
Csirkemellfilé
Csirke egész comb
Csirkeszárny
Csirke far-hát
Csirke máj-szív
Csirkezúza

Integráció:

Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának egyik feltétele volt a húsiparban a higiéniai, technológiai, minőségbiztosítási előírások harmonizálása. Szükségessé vált a gépsorok korszerűsítése, amit vállalkozásunk 2004-ben valósított meg. Az üzem állandó állatorvosi felügyelet mellett működik, és rendszeres ellenőrzést tart az Országos Élelmiszer Ellenőrző Állomás is. Mindezek mellett kiépítettük a HACCP Élelmiszerbiztonsági Rendszert és megszereztük az EU-minősítést is.
Felügyeleti Szervünk: Pesti Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság

5/5 (2 Reviews)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen