Keresés

Cégünk dabasi telephelyéről leginkább Budapesten és környékén, valamint Pest megyében végez villanyszerelési munkálatokat, de az ország egész területén vállaljuk a munkavégzést.

Ipari létesítmények, csarnokok villanyszerelése éppúgy beletartozik profilunkba, mint a családi házak, vagy gazdasági épületek komplett erősáramú és gyengeáramú rendszereinek kiépítése. Cégünk teljes körű ELMŰ-s ügyintézést is vállal, így a tervezéstől kezdve az utolsó villanykapcsoló felhelyezéséig számíthat ránk. Társasházak komplett villanyszerelése, lakásfelújítás, vagy régi elektromos hálózat cseréje sem okoz gondot számunkra, villanyszerelő szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

Intelligens villanyszerelési rendszerek kiépítésében is állunk megrendelőink rendelkezésére, segítséget nyújtunk a tervezésben és a kivitelezésben is egyaránt. Villanyszerelési szaküzletünk a legmodernebb technológiákat kínálja az intelligens rendszerek területén, így garantáltan a kényelmet, a biztonságot és az energiatakarékosságot szolgálja, ha minket választ. Szaküzletünkben a korrekt kiszolgálás mellett képzett szakember is segítséget nyújt a vásárlásban.

Dabasi üzletünk nagy választékkal várja, ha villanyszerelési anyagokra van szüksége. Nálunk minden megtalálható, ami a villanyszereléshez kell. Ha nagyobb mennyiségben rendel tőlünk villanyszerelési anyagot, eljuttatjuk lakásához, házához! Legyen partnerünk!

5/5 (1 Review)

Értékelj minket és írj véleményt

A Te értékelésed ehhez a szolgáltatóhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Tallózás

Ajánlott, hogy véleményed legalább 140 karakter hosszú legyen

Összes nyitvatartás
  • Hétfő07:00 - 18:00
  • Kedd07:00 - 18:00
  • Szerda07:00 - 18:00
  • Csütörtök07:00 - 18:00
  • Péntek07:00 - 18:00
  • Szombat07:00 - 12:00